Yhteystiedot

Vanha rautatieasema

Asemapub
Asemakatu 7
91900 Liminka

asemapub@gmail.com
puh. 0400-880614

Avoinna:
PE 20:00 - 02:00
LA 20:00 - 02:00

Uutiset

9.12.2022Melplay 77, 78 ja 79Lue lisää »24.8.2022KARAOKELISTALue lisää »

Keskustelu

väne vaanÄänentoisto5.7.2010 21:01
Äänentoistossa olisi kovastikin korjaamista. Kiersin langattoman mikin kanssa hakemassa parasta kohtaa mistä kuulisi oman äänensä kunnolla, muttei sellaista paikkaa oikeastaan löytynyt. Itse paljon musiikkia harrastaneena en malttanut myöskään olla sanomatta äänen säädöistä, että korkeat äänet tuntuvat olevan kokonaan hukassa. Musiikki, että laulu olivat hyvin bassovoittoisia. Muutaman kerran käyneenä tilanne aina sama. Mielestäni karaoke-emännän ei pitäisi loukkaantua kohteliaasta pyynnöstä lisätä säätöä, kun laulaja sitä pyytää. Laulajahan pyytää sävelkorkeuden säädötkin, mikä on täysin luonnollinen pyyntö. Miksi diskantin lisääminen on niin vaikeata vai onko joku laittanut ne potikat tahallaan kaakkoon ja niihin ei saa koskea?!

Muuten paikka on viihtyisä ja porukka asiallista. Lauluvuorot menee oikein ja kukaan ei pääse etuilemaan.

Marita(ei nimimerkki).Re: Äänentoisto6.7.2010 19:57
Olen karaokelaulaja ja kiertänyt monia, monia laulupaikkoja. Mutta en ole vielä löytänyt yhtään niin huippua laulumestaa, kuin on asemapub. Siellä on äänentoistot kohdallaan ja suomen parhaat karaokelaitteet. Laulajalla täytyy olla omassa äänessä tai korvissa vikaa, jos ei kuule omaa ääntään. Ja mitä tulee asemapubin karaoke-emäntään, en ole saanut häntä loukkaantumaan, vaikka itse olen vaativa laulaja mm. äänilajin suhteen. Nimimerkillä, väne vaan, sinun pitäisi nyt mennä itseesi ja miettiä, MISSÄ VIKA? Tervetuloa Liminkaan.

Kenen syy, kenen syyRe: Äänentoisto6.7.2010 20:38
Allekirjoittanut on laulanut myös useassa eri paikassa ympäri Suomea, enkä voi moittia asemapubin säätöjä lainkaan. Parhaat säädöt. Täytyy laulajankin itse miettiä, olisiko itsessä vika, kun ei osu kohdalleen.

TaneRe: Äänentoisto6.7.2010 21:17
Olen itse kiertänyt lähinnä Oulun karaoke paikkoja ja voin vain todeta limingassa käydessä että säädöt ovat jetsulleen, hakkaa mennen tullen amatööri karaokeisännät joita *Oulussa joka nurkka juurissa. Paikka muutenkin lämminhenkinen ja yhdyn siihen Vänen kanssa että lauluvuorot todellakin menee tasapuolisesti eikä ketään ns.suosita.

väneRe: Äänentoisto9.8.2010 18:06
Onpa mielenkiintoista, kun tuntuvat itse vastaavan itselleen. Se koira älähtää mihin kalikka kolahtaa vaan mites se meni.
Näkyy olevan vielä pohjalaista luonnetta noissa liminkalaisissa, kun ei kestä edes pientä moitetta.
Toki otan hieman takaisin. Oulussa on huonompiakin paikkoja akustiikan suhteen.
Mutta onko se liikaa jos laulaja pyytää niin miksi sen toteuttaminen on niin hankalaa?

-Karaoke kuningas-Re: Äänentoisto12.8.2010 18:50
Nyt täytyy kyllä olla hieman eri mieltä kanssa kilpailijani Vänen kanssa näistä säädöistä. Vaikka itse en ole parhaasta päästä laulajana, mutta voin sanoa rehellisesti etten löydä säädöistä moittimista, vaan ne ovat aina olleet kohdallaan. Ja amatöörinäkin osaan antaa pari vihjettä sinulle Väne... Elä juoksentele sen mikin kanssa. Juostessa nimittäin meinaa olla hieman vaikea laulaa. :)

Mielestäni paras paikka on laulaa siinä oven edustalla tai lähellä kaidetta, mutta jos kaikua ja lisä diskantteja haluat niin suosittelen WC:tä :)

Pahoittelen jos olen hieman kärkäskielinen, mutta minusta ihmisten pitäisi enemmän keskittyä laulutaidon kehittämiseen, kuin säätöihin. Jos laulat kuin varis jätesäkissä, niin ei karaoke emäntäkään mahdottomiin pysty.

Mut ei muutakuin laulamisen riemua sinulle. Ja jos kohdataan vielä niin lauletaan duetto yhdessä... jos sopii?

heimoRe: Äänentoisto12.8.2010 19:55
Väne puhu asiaa! Vetäjä todella hyvä, mutta kaikua laulussa ei juurikaan tunneta ja diskanttia käytetään vähän liian säästeliäästi. Tämähän on asioita joista aina voidaan neuvotella vetäjän kanssa, että päästään mieleiseen ratkaisuun!

väneRe: Äänentoisto23.8.2010 19:26
Juuri noin heimo. Ei tämä ole ainoa paikka missä noista säädöistä saa keskustella vetäjän kanssa. Kyllä ne potikat on monessa muussakin paikassa täysin kaakossa. Ravintolat säästävät tässä ja pikakouluttavat tarjoilijat vaihtamaan biisejä. Tarjoilijalla itsellä ei ole välttämättä minkäänlaista nuottikorvaa tai edes ymmärtäisi mikä on laulun kaiku tai diskantti. Kaikki biisien taustat menee samoilla asetuksilla.
Olempa törmännyt vetäjään joka ei osannut edes muuttaa sävelkorkeutta. No tämä ei ollut Limingassa.

kuninkaalle.
kärkäs olet. intoa laulamiseen saadaan kun potikat on mieleisessä asennossa ja äänentoisto miellyttää. kaikki yhdessä tekevät karaolelaulamisesta mukavaa ja siinä pikkuhiljaa laulutaitokin kehittyy. innimöö nuottia ei kukaan viitsi kuunnella.
otan haasteen vastaan, kun saan valita biisin.

Lyyti.Re: Äänentoisto14.1.2011 0:32
olen minäkin kiertänyt monet karaoke paikat ja kyllä olen tullut siihen tulokseen että Asemabubissa on niin huippu hyvät äänentoistot,en oikein ymmärrä miksi sitä mikin kanssa heilutaan paikasta toiseen ja kuunnellaan vain omaa äätä että kuuluuko se,täytyy olla oikein itserakas tyyppi kyseessä,meikäläinen kun laulaa niin ajattelen että laulan vaan siksi koska se on mukavaaja laulaahan lintukin äänellään sekä varis omallaan joten eiköhän tämä karaoke perustukkin siihen että ei kukaan ole iskelmälaulaja,nehän on taas koulutettuja ääneltään ja jos sellaiseen katekoriaan aikoo niin Vainion Ilelle soitto ja homma alkaa luistamaan kyllä se Ile sitten antaa palautetta jos ääni ei kuulu.Laulakaamme vain kun on mukava laulaa kuuluu ääni tahi ei.

Se jokin sinussa onRe: Äänentoisto25.8.2011 18:08
Täällähän on oikein mielenkiintoinen keskustelu Pubin äänentoistoista, oman äänen kuulumisesta ja karaokevetäjän ammattitaidosta. Kritiikki on aina paikallaan -JOS siihen on aihetta- , koska ilman sitä ei tapahdu kehitystä tai epäkohtia ei voida korjata. Ihmetystä herättää nimim. Väne vaan:n keskustelun avaus: Oma ääni ei kuulu, ja säädötkään ei mene niinkuin haluaisi?! Ei kai karaokelaulun ole tarkoituskaan itselle kuulua, vaan niille, jotka ovat ko. anniskeluravinteliin tulleet iltaa istumaan, rentoutumaan, tanssimaan, ottamaan muutaman huurteisen, laulamaan ja keskustelemaan kylänmiesten ja -naisten kanssa, pitämään hauskaa. Herran jestas sentään; istu pubilla pöydässä kuin pöydässä, niin varmasti laulajan ääni kuuluu. Se, riittääkö laulajan ääni valittuun kappaleeseen, se on asia erikseen ja siihen ei vetäjäkään voi vaikuttaa. Lauluvalikoimaa Pubilla on kyllä niin mahdottoman paljon, että jokaiselle sieltä sopiva kipale löytyy, se on varma. Olen ollut istumassa iltaa pubilla eräänkin kerran ja jos bassot ja diskantit passaa levylaulajillekin, niin täytyy kyllä ihmetellä minkälainen mestari se tämä väne on? Ehkä olen herkkähipiäinen, kun tällaisen palopuheen tänne viitsin kirjoittaa ja keskusteluun ylipäänsä osallistua. Kysehän on kuitenkin VAIN yhden ihmisen mielipiteestä, mutta monissa karaokepaikoissa olen käynyt, ja ei ole vielä parempaa laulupaikkaa löytynyt, kuin Limingan Asema Pub. Jatketaan me muut Päivin, Leilan ja Lean paarissa laulamista, Väne voi laulaa itsekseen vaikka omassa kylppärissään: siellä kuuluu oma ääni ja saa just oikeanlaiset diskantit ;)

Vittorio GrigoloMaestro 10.10.2012 9:26
Kuka sanoo, who say ettei vokalistin ole kuultava omaa ääntä, jos äänihuulet jumittuu tietyllä korkeudella on äänilajin alentaminen ainao hätäkeino, bändissä seurataan tämä tilanne automaattisesti, heh jos on oikein viihdeorkesterin sinua säestää, kapellimestari nämä hoitaa on hänen heiniä, olet antanut hänelle partituurin käteen, hän mukautta bändin äänilaji ja tahti vokalistin tulkinnan mukaiseksi. Jos ei bändillä johtajaa siis laulaja vokalisti johtaa tottakai kuuultava koko esitys myös oman laulun kulku ja hyvin tarkkaan, jos joku muuta väittää, hän ei ole laulaja vaan joku muu pylyplyppyn esittäjä. Palstan aloittaj lienee se ainoa hän, joka ollut stagella ja laulamisesta edes vähän perillä.

jeiRe: Äänentoisto16.2.2014 17:54
MONET paikat laulettu ja yhtakään ei löydy missä olis näin mukava ja helppo laulaa kun pubi. JA oman äänen kyllä kuulee ja vieläpä erinomaisesti ja pubin vetäjät huippua porukkaa, laulu valikoimaa HITOKSEEN :)

ZUIDA TUITZU Re: Äänentoisto26.2.2014 23:20
MIELENKIINTOISTA!
Itse henkilökohtaisesti tuossa bubissa vierailen aika useinkin, ja KYLLÄ SIELLÄ OMA ÄÄNI KUULUU LAULAESSA HYVIN! sehän on siittäkkin immeiset kiinni aika paljonkin, miten sitä mikkiä kädessä pitää ja mihin kohtaan mikkiä laulaa!!!!!!! (PITÄS VÄNENKIN OPETELLA SEMMONEN YKSINKERTANEN PIENI HOMMA, LAULAT OIKEESEEN KOHTAAN MIKKIÄ JA PIDÄT MIKKIÄ OIKEESSA KOHTAA TURPAVÄRKKIÄ) ni voin luvata et KYLLÄ LÄHTEE!!!!!!!!
En voi omalta kohalta muuta sanoa ko TUNNELMA KOHILLAAN JA TYÖNTEKIJÄT MAAN PARHAITA! JA BIISIVALIKOIMA HUIPPUA! <-- nm. vaatimattomasti viimoset 18 vuotta karaoke mestoja kierrelly ;)
että kukanenki tyylillään mut KYLLÄ ASEMA BUBILLE MEEN VASTAKIN ! <3 (matkaakin se vaivaset 300m) ;) <3
OU JEAH! AIVVVVVAAAAANNNNNNNNNNN ! :)

Nimimerkki Kokemusta on ja paljon;-)9Re: Äänentoisto4.4.2014 18:00
Ja höpö höpö! Oma ääni kyllä kuuluu, mutta jos on oikein liikuttuneessa mielentilassa niin ei kuule mitään. Luulee vain et äänentoistossa vikaa vaikk se on omien korvien välissä! Valitettavasti :((Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: